Hovedmenu

Hvordan ændrer jeg min Steam-kontoadgangskode?

Forsøg at gendanne din konto selv, eller kontakt Steam Support:

Du kan bruge hjælpesiden til at forsøge at gendanne din konto selv eller til at kontakte Steam Support, hvis du ikke selv kan gøre det.

Hvis du ikke er i stand til selv at gendanne din konto, vil Steam Support bekræfte, at kontoen tilhører dig, og gendanne den for dig.

Når du kontakter Steam Support, så forsøg at give så mange af følgende oplysninger som muligt:

1. Bevis for ejerskab af kontoen
  2. Alle de mulige loginnavne til din Steam-konto
  3. Alle de mulige e-mailadresser, der er blevet brugt på kontoen

Åbn Steam-klienten og gå til indstillinger (Præferencer på en Mac):Steam Settings

Vælg "Skift adgangskode...": Change Password

Indtast din nuværende adgangskode:
Current Password

(Har du glemt din adgangskode? Du kan bruge hjælpesiden til at nulstille den)

En e-mail fra Steam Support vil blive sendt til den e-mailadresse tilknyttet din Steam-konto. Tjek din spam-mappe, hvis du ikke modtager en e-mail.

Indtast koden på fem tegn fra e-mailen og indtast en ny adgangskode. Bemærk: Det må ikke være en tidligere adgangskode og skal opfylde kravene for adgangskodestyrke.

Step 1

Når du har fuldført ændring af din adgangskode, modtager du en bekræftelse via e-mail. Finish

Problem with this game?

Contact Support

Problem med Steam?

Hjælp mig med mit problem