Hoofdmenu

Een product op Steam activeren

Hoe registreer ik een cd-sleutel om een product te activeren op Steam?

Volg deze instructies om een nieuwe winkelaankoop op Steam te activeren:

1. Start Steam op
  2. Klik op het tabblad Games aan de bovenkant van het Steam-scherm.
  3. Kies Een product activeren op Steam.
  4. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

Zie het artikel over cd-codes uit de winkel voor meer informatie over de registratie van cd-codes.

Belangrijk:

Zorg ervoor dat je je spel activeert met de Steam-applicatie. De Steam-website kan niet gebruikt worden om een spel te activeren. Als je dit nog niet gedaan hebt kan je de Steam-applicatie installeren door op de groene "Steam installeren"-knop te klikken op de volgende pagina:

http://store.steampowered.com/about/

Verwante artikels
Een product op Steam activeren Retail CD Keys
Een product op Steam activeren Informatie voor nieuwe gebruikers