Päävalikko

Tuotteen aktivoiminen Steamissä

Miten rekisteröin tuotetunnuksen aktivoidakseni tuotteen Steamissä?

Seuraa näitä ohjeita aktivoidaksesi uuden pelin Steamissä:

1. Käynnistä Steam-ohjelma ja kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Pelit-valikkoa Steam-ikkunan yläosassa.
  3. Valitse Aktivoi tuote Steamissä.
  4. Seuraa ruutuun ilmestyviä ohjeita saattaaksesi prosessin loppuun.

Lue Tuotetunnukset-artikkeli saadaksesi lisätietoja tuotetunnusten rekisteröimisestä.

Tärkeää:

Varmista, että aktivoit pelisi Steam-sovelluksen kautta. Steamin verkkosivuja ei voi käyttää pelien aktivoimiseen. Voit ladata ja asentaa Steam-sovelluksen klikkaamalla vihreää "asenna Steam nyt" -painiketta täältä:

http://store.steampowered.com/about/

Ongelma Steamin kanssa?

Haluan apua ongelmaani
Liittyviä artikkeleita
Tuotteen aktivoiminen Steamissä Jälleenmyyjiltä hankitut tuotetunnukset
Tuotteen aktivoiminen Steamissä Tietoa uusille käyttäjille