Hovedmenu

At aktivere et produkt på Steam

Hvordan registrerer jeg en CD-nøgle for at aktivere et produkt på Steam?

Følg venligst disse instruktioner for at aktivere et nyt detailkøb på Steam:

1. Start Steam-klientsoftwaren og log på din Steam-konto.
  2. Klik på Spil-menuen.
  3. Vælg Aktiver et produkt på Steam...
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen.

Se venligst artiklen om Detailsalg-CD-nøgler for at få mere information om registrering af nøgler.

Vigtigt:

Sørg for at du aktiverer dit spil gennem Steam-applikationen. Steam-hjemmesiden kan ikke bruges til at aktivere et spil. Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du downloade og installere Steam-applikationen ved at klikke på den grønne knap "Installer Steam nu" her:

http://store.steampowered.com/about/

Problem med Steam?

Hjælp mig med mit problem