Hovedmenu

Suspenderet Steam-konto

I hvilke tilfælde bliver en Steam-konto suspenderet?

Vigtigt:

Hvis du mener, at en konto er blevet stjålet eller hijacket af en anden bruger, bedes du gennemgå artiklen Gendannelse af en hijacket Steam-konto.

En suspenderet Steam-konto betyder ikke, at kontoen er blevet VAC-udelukket. For mere information om VAC-systemet bedes du læse denne artikel.

I hvilke tilfælde bliver en Steam-konto suspenderet?

Tjek Steam-kontoens tilknyttede e-mailadresse for at se, om Steam Support har kontaktet dig med årsagen til, at din konto blev suspenderet. En konto kan blive midlertidigt suspenderet, indtil købsoplysninger eller kontoejerskab bekræftes.

Ejeren af den suspenderede konto bliver i de fleste tilfælde ikke kontaktet af Steam Support automatisk.

Der er en nultolerancepolitik over for brud på Steam-abonnentaftalen og Steams onlineadfærdsregler. Enhver af følgende aktiviteter vil medføre en suspendering af alle brugerens konti:

• Piratkopiering eller hacking

Dette omfatter også brug af en uautoriseret ("hacket") Steam-klient til at tilgå Steam og forsøge at registrere falske CD-nøgler eller forsøge at registrere en CD-nøgle, som er blevet udgivet på internettet.

• Betalingssvindel

Bedragerisk kreditkortbrug, tilbageførsler til kreditkort eller PayPal-tilbageførsler (lige meget, hvornår transaktionen fandt sted).

• Indløsning af gaver anskaffet via svindel

Accepter aldrig en gave fra en ukendt bruger. Enhver konto knyttet til indløsning af gaver fra svindelagtige kilder kan risikere at blive suspenderet.

• Hijacking eller deling af konti

Brug ikke Steam-konti, du ikke selv har oprettet.

• Konto-"phishing" og bevidst vildledende aktivitet

Dette omfatter at kontakte andre brugere uden for Steam eller via vennenetværket ved brug af vildledende navne eller e-mailadresser (f.eks. "Steam-admin", "VAC-administrator", "Du har vundet et gratis spil") og at bede om adgangskoder eller kontooplysninger.

• Køb, salg og bytning af konti

Købte, solgte eller byttede konti bliver suspenderet.

• Brud på Steam-abonnentaftalen eller Steams onlineadfærdsregler

Læs Steams abonnentaftale og onlineadfærdsregler, hvis du har spørgsmål om de politikker, der gælder for brug af Steam-konti og kontolukning.

Problem med Steam?

Hjælp mig med mit problem