Päävalikko

Paljonko CS:GO 360-tilastotilaus maksaa?

Tilauksen hinta löytyy pelistä, käyttämääsi valuuttaan muunnettuna. Julkaisuvaiheessa tilauksen hinta on 0,99 Yhdysvaltain dollaria kuussa.

Kauanko CS:GO 360-tilastotilaus kestää?

CS:GO 360-tilastotilaus kestää kalenterikuukauden ja uusiutuu automaattisesti samana päivänä joka kuussa, jos sitä ei peruta käynnissä olevan laskutuskauden aikana.

Eli jos tilauksen hankkii kuun 5. päivä, se umpeutuu seuraavan kuun 5. päivä, riippumatta kuukauden pituudesta.

Mitä CS:GO 360-tilastoihin kuuluu?

CS:GO 360-tilastoihin kuuluu pääsy kilpailullisten pelien (viralliset kilpailulliset pelit, Premier- ja Asetoveri-pelimuodot) tilastoihin ja kierroksen voittotodennäköisyysraporttiin, joka esiteltiin Operaatio Katkenneessa torahampaassa.

Miten CS:GO 360-tilastotilausta hallinnoidaan?

Tilausta voi hallinnoida pelissä klikkaamalla Hallinnoi tilauksia tilastosivun oikeassa yläkulmassa. Saman voi tehdä myös verkossa seuraavasti:

1. Mene Steam-kauppaan ja kirjaudu tilillesi.
  2. Klikkaa profiilinimeäsi avatarin vierestä ja valitse Tilitiedot.
  3. Valitse Kauppa- ja ostotapahtumista Hallinnoi tilauksia.

CS:GO 360-tilastotilauksia ei hyvitetä. Jos haluaa perua tilauksen, se tulee tehdä ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Mitkä ottelut näkyvät tilastosivulla?

Tilastosivulla näytetään virallisilla palvelimilla pelatut Premier-, Asetoveri- ja kilpailullisen pelimuodon pelit. Kahakka-, rento- ja muiden pelimuotojen otteluita ei näytetä.

Miten tarkistan, kauanko tilaukseni on vielä voimassa?

CS:GO 360-tilastotilauksesi voimassaoloaika näkyy tilastosivun ylälaidassa. Muutama päivän ennen tilauksen uusintaa Steam-tiliisi liitetylle sähköpostitilille lähetään muistutus uusinnasta.

Miksi tilastosivulla ei näytetä kilpailullisia otteluita?

Vain tilaajien ottelut tallennetaan CS:GO 360-tilastosivulle. Sinne ei lisätä otteluita, jotka on pelattu, kun tilaus ei ole voimassa.

Olen tilaaja, mutta sain jäähyn/kiellon. Voidaanko tilaukseni hyvittää?

Ei, CS:GO 360-tilastotilauksia ei hyvitetä mistään syystä.

Problem with this game?

Contact Support

Ongelma Steamin kanssa?

Haluan apua ongelmaani