Huvudmeny

Vad är kreditkortsverifiering?

Kreditkortsverifiering låter dig ta bort marknadsrestriktioner som associeras med att använda ett nytt kreditkort på Steam.

Hur verifierar jag mitt nya kreditkort?

Efter att ha använt ett nytt kreditkort på Steam, vänligen gå till sidan för kreditkortsverifiering och välj kortet som du vill verifiera. Två små belopp i avvaktan på godkännande kommer att skickas till ditt bankkonto. Dessa belopp kan ta en stund att dyka upp på ditt kontoutdrag. När de dyker upp kan du ange de exakta (ej omvandlade) beloppen i fälten på verifieringssidan. Vänligen observera att du endast har tre försök.

Vad händer om jag misslyckas med mina tre försök att verifiera mitt kreditkort?

Om du misslyckas med att verifiera kreditkortet efter tre försök, så måste du vänta ut den normala 5-dagarsperioden för att använda marknaden. Steam Support kan inte ändra på detta.

När tas beloppen bort från mitt kontoutdrag?

Beloppen tas bort från ditt kontoutdrag inom 5-10 arbetsdagar, oavsett om du verifierade dem eller ej.

I vilken valuta måste beloppen anges i och hur får jag tag i de icke omvandlade beloppen?

Verifieringsbeloppen skickas till din bank i den valuta som används i Steam-butiken. Om banken omvandlar dessa till din lokala valuta, så behöver du kontakta dem för att be om de ursprungliga beloppen före avgifter och omvandlingar. Telefonnumret står på kortets baksida.

Stöds virtuella kreditkort?

Självverifiering stödjer inte virtuella kreditkort för närvarande. Du måste vänta 5 dagar för att använda marknaden varje gång som du använder ett virtuellt kreditkort på Steam.