Päävalikko

Ylimääräisiä kopioita ei yleensä anneta.

Vain alla mainitut pelit ostettuina erityiskampanjatapauksissa antavat ylimääräisiä kopioita

 

Mistä saan kavereille lähetettäviä ylimääräisiä kopioita?

Ylimääräisiä kopioita annetaan vain erityistarjousten ohessa alla olevan listan mukaisesti:

  1. Jos jo omistat pelin "Half-Life 2" ja ostat sen jälkeen tilillesi paketin "The Orange Box", saat ylimääräisen lahjakopion pelistä "Half-Life 2".
  2. Jos jo omistat pelin "Half-Life 2: Episode One" ja ostat sen jälkeen tilillesi paketin "The Orange Box", saat ylimääräisen lahjakopion pelistä "Half-Life 2: Episode One".
  3. Jos jo omistat pelin "Dawn of War II" ja ostat tilillesi pelin "Dawn of War II Gold Edition" saat ylimääräisen lahjakopion pelistä "Dawn of War II"
  4. Jos ostat jonkin tietyn Steam-pelin neljän kopion paketin, saat kolme lahjakopiota kyseisestä pelistä, jotka voit lähettää kavereillesi.
  5. Ylimääräisiä kopioita voi myös saada joidenkin rajoitetun ajan voimassa olevien kampanjoiden ohella. Näissä tapauksissa näet ostokseesi liittyvän sisällön ostotapahtuman vahvistussivulla.

Näiden erityistarjousten kautta voit lähettää pelistä kopion kaverillesi, jolla ei vielä ole kyseistä peliä.

Nämä kampanjat eivät päde muihin kuin tällä sivulla listattuihin peleihin.

 

Toimivatko kaikki useammin ostetut Steam-pelit näin?

Eivät.Tämä erityinen lahjakopiotarjous pätee vain yllämainittuihin peleihin tai pelipaketteihin.

 

 

Ylimääräisten kopioiden lahjoittaminen muille

Milloin voin lähettää ylimääräiset kopioni eteenpäin?

Voit lähettää ylimääräiset kopiosi eteenpäin heti, kun niihin liittyvä peli tai pelipaketti on onnistuneesti rekisteröity Steam-tilillesi.

Mistä tiedän onko tililläni ylimääräisiä lahjakopioita?

Voit tarkastella tilisi saatavilla olevia ylimääräisiä kopioita napsauttamalla "Lahjojen ja vierailulupien hallinta" Steamin "Pelit"-valikosta. Ylimääräiset kopiot näkyvät Steamin tavaraluettelossasi.

Jos yrität lunastaa paketin, jonka sisällöstä omistat jo osan, saat ilmoituksen peleistä, joista saat ylimääräisen kopion.

Vanhenevatko ylimääräiset kopioni, jos en lahjoita niitä tarpeeksi nopeasti?

Vaikka jotkut vierailuluvat ovat voimassa vain rajoitetun ajan, erityiskampanjoiden kautta saamasi ylimääräiset kopiot eivät vanhene – voit lähettää ne eteenpäin tililtäsi niin kauan kuin vain käytät Steam-tiliäsi.

Mitä kaverini saa, kun lähetän heille ylimääräisen kopioni?

Ylimääräinen kopiosi näkyy kaverillesi lahjaviestinä. Jos kaverillasi ei vielä ole Steam-tiliä tai jos suoraan Steam-tilille lähettäminen epäonnistuu, lähetä lahja kaverisi sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja lahjan lähettämisestä ja uudelleenlähettämisestä löytyy tästä artikkelista.

Mistä tiedän, omistaako kaverini jo hänelle aikomani lahjan?

Jos lähetät lahjan suoraan Steamin kautta, kaikki pelin jo omistavat kaverisi suodattuvat automaattisesti pois mahdollisista lahjan vastaanottajista.

Jos olet täysin varma, ettei kaverillasi ole tätä peliä, voit lähettää sen suoraan hänen sähköpostiinsa. Pelin tilauksen jo omistavat käyttäjät eivät pysty aktivoimaan peliä tilillään.

Voinko ostaa tai myydä ylimääräisiä kopioita?

Et. Tällainen toiminta on Steam-tilaussopimuksen rikkomus ja voi johtaa kaikkien toimintaan osallistuvien Steam-tilien lopulliseen sulkemiseen.

 

 

Ylimääräisten kopioiden vastaanottaminen

Sain kaveriltani lahjakopion. Miten saan sen käyttööni?

Lue tarkemmat lahjanlunastamisohjeet tästä artikkelista.

Lähetin ylimääräisen kopion kaverilleni, mutta hän ei saanut sitä. Mitä pitäisi tehdä?

Lue tarkemmat ohjeet lahjan uudelleenlähettämisestä tästä artikkelista.

Lähetin kaverilleni ylimääräisen kopion sähköpostiin, mutta hän omistaakin jo kyseisen pelin. Voinko lähettää kopion jollekulle toiselle?

Lue tarkemmat ohjeet tästä artikkelista.

Ongelma Steamin kanssa?

Haluan apua ongelmaani
Liittyviä artikkeleita
Ylimääräiset kopiot Steam-lahjat