Hovedmenu

Steam-profilsynlighed

Hvordan justerer jeg indstillingerne for synlighed på min Steam-profil?

Der er tre niveauer for beskyttelse af private oplysninger på din profil: Offentlig, Kun venner og Privat. Hvert niveau har yderligere underkategorier til at kontrollere, hvordan du vises for andre medlemmer i Steam-fællesskabet.

Hvis du er logget ind på Steam, kan du ændre dine privatindstillinger ved at gå til indstillingerne for synlighed på din profil.

Du kan også gå til indstillingerne for synlighed manuelt:

1. Fra din Steam-profil skal du klikke på linket Rediger profil under dit viste emblem
  2. Klik på fanen Mine indstillinger for synlighed
  3. Vælg et synlighedsniveau
  4. Klik på knappen Gem

Problem med Steam?

Hjælp mig med mit problem