Hoofdmenu

Integriteit van spelbestanden controleren...

Ik zie paarse damborden, modellen van wapens of delen van de wereld ontbreken of het spel crasht tijdens het spelen. Hoe kan ik verifiëren dat mijn spelbestanden correct zijn geïnstalleerd?

1. Start je computer opnieuw op en start Steam
  2. Klik in de Bibliotheek met de rechter muisknop op het spel en klik vervolgens in het menu op Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Lokale bestanden en klik op de knop Integriteit controleren....
  4. Steam controleert nu de spelbestanden - dit kan enkele minuten duren.

Belangrijk: Het kan voorkomen dat één of meer bestanden niet gecontroleerd kunnen worden.

Dit is normaal voor de meeste Steam-spellen. De bestanden die niet gecontroleerd kunnen worden zijn lokale configuratiebestanden die niet vervangen kunnen worden. Je kunt deze melding gewoon negeren.