Hovedmenu

Understøttelse af Windows XP og Windows Vista

Pr. 1. januar 2019 stopper Steam officielt med at understøtte Windows XP og Windows Vista. Det betyder, at Steam-klienten efter denne dato ikke længere vil køre på disse versioner af Windows. For at fortsætte med at køre Steam og andre spil eller produkter, som er købt gennem Steam, skal brugere opdatere til en nyere version af Windows.

De nyeste funktioner i Steam bruger en integreret version af Google Chrome, som ikke længere fungerer på ældre versioner af Windows. Endvidere vil fremtidige versioner af Steam kræve funktions- og sikkerhedsopdateringer fra Windows, som kun findes i Windows 7 og nyere.

I resten af 2018 vil Steam fortsat køre og starte spil på Windows XP og Windows Vista, men anden funktionalitet i Steam vil være noget begrænset. F.eks. vil nye funktioner såsom