Főmenü

SteamVR fejlesztők

SteamVR fejlesztők

Terjeszd termékedet a Steamen

VR élményed megosztásához a Steamen először is jelentkezned kell Steamworks fejlesztőnek. E folyamat elindításához küldj e-mailt a steamvrbiz@valvesoftware.com címre a következő információkkal:
  • Van-e már VR fejszetted. A Steam jelenleg a HTC Vive-ot, az Oculus Riftet és az összes Open VR-kompatiblis fejszettet támogatja.
  • Háttér-információ a termékedről, ideális esetben videóelőzetessel vagy demó-videóval.
  • Egy Steam fióknév, ami olyasvalakihez tartozik a cégeteknél, akinek felhatalmazása van szerződést aláírni és banki és adózási információkat megadni.
Átnézzük az e-mailedet és értesítünk. Vedd figyelembe, hogy ha fejlesztési célra kérsz eszközt, a leggyorsabb mód a beszerzésére kereskedelmi termék közvetlen megrendelése.

 

 

Hozzáférés az OpenVR SDK-hoz

Használd az OpenVR SDK-t, hogy a SteamVR-t célozd. Az OpenVR SDK nagyobb integrációt biztosít a SteamVR platformhoz és annak eszközeihez a HTC Vive, az Oculus Rift és más Open VR fejszetteknek. Továbbá, a Steamworks SDK használatával beleépíthetsz olyan Steam funkciókat, mint a meccskereső, a Steam Pénztárca, a teljesítmények és sok más Steam funkció.

 

 

 

Csatlakozz a fejlesztői beszélgetéshez

Szerezd be a fejszettedet és csatlakozz a SteamVR Developer Hardware témákhoz.

 

Miután csatlakoztál hozzánk Steamworks fejlesztőként, csatlakozz a Steamworks Development témákhoz, hogy szakmai beszélgetést folytass a Steames terjesztésről és a Steamworks SDK-ról.

 

 

Oszd meg VR-projekted másokkal visszajelzésért

Steamworks fejlesztőként létrehozhatsz Steam-kulcsokat is, hogy megoszd tartalmad más fejlesztőkkel a Steamworks partner oldalon keresztül.

 

Továbbá, csapatunk szeretné megnézni, hogy min dolgozol! Küldd el e-mailben a Steamworks AppID-det minden további szükséges build-információval, mi pedig vetünk rá egy pillantást és visszajelzést küldünk.

 

 

Hogyan jeleníttethetem meg játékomat Rift vagy Vive kompatibilisként a Steam Áruházban?

Egy alkalmazás VR támogatásosra konfigurálásához változtass meg legalább egy indítási lehetőséget az alábbi három Indítástípus valamelyikére a Steamworks beállítások szerkesztése területen a Telepítés / Általános alatt:

 

Indítástípus

  • SteamVR alkalmazás indítása – használd ezt SteamVR-t használó VR alkalmazásokhoz.
  • SteamVR átfedés indítása – használd ezt olyan alkalmazásokhoz, amelyek kínálnak SteamVR műszerfal-átfedést.
  • Indítás egyéb VR-ben – használd ezt olyan alkalmazásokhoz, amelyek a SteamVR-től eltérő VR módot kínálnak, például amelyek az Oculus SDK használatával lettek implementálva.

E három lehetőség egyikének választásától az alkalmazás meg fog jelenni a felhasználó Könyvtárának SteamVR csoportjában. Azt is eredményezi fogja, hogy az az indítási lehetőség a megfelelő alkalmakkor megjelenik, vagy kiválasztásra kerül a felhasználónak a Steam kliensben.

 

 

Hol tudom definiálni játékom VR-specifikus beállításait?

Az Alap infó fülön a Támogatott funkciók szakaszban válaszd a VR támogatást annak jelzésére a Steam Áruházban, hogy játékod támogatja a VR-t. Bejelölés után egy kényelmes hivatkozás fog megjelenni a további Steamworks beállításokhoz. Azon a területen jelezheted a célzott SDK-kat, játékvezérlő-támogatást és játékterületet.